top of page

Fuckin's korona

2020 ser liksom ikke ut til å bli det året jeg hadde forestilt meg gitt. Syntes jeg var grisebarsk da jeg bestemte meg for at nå - i år - 2020 - ja da skal jeg jaggu væra barsk nok til leie meg mitt eget lille krypinn og for første gang starte opp mitt eget studio. 1. mars fløyta jeg inn - og allerede ettermiddagen 12. mars var det vel egentlig kroken på døra. Den ene jobben etter den andre ble kansellert fordi en eller annen dust i Wuhan hadde gnafsa i seg et eller annet utryddningstrua skjellbefengt dyr som egentlig minna mer om en grankongle.

Bilde fra siste shooten før lockdown! Så ukene etter ramla det inn med kansellering av jobber både for oljenæringa, hoteller og en jobb for Kongsberg Næringsforening. De fem bryllupene fruen og jeg skulle hatt i løpet av sommeren ble etterhvert avlyst. Så nå sitter både frisør'n og fotografen og tvinner tommeltotter og ønsker det fuckin's viruset dit pepper'n gror. Hun heldigvis bare perimtert fra fast jobb. Jeg som frilanser og må slite med NAV.... Og alle de flotte orda som kommer fra politikerene med tiltak for både den ene og den andre kommer sikkert - etterhvert...! (forhåpentligvis før jeg ender opp ute og gnager barken av bjørketre i nabolaget for å få i meg næring) Også jeg som var så klar for å ta imot nye kunder, jobbe med portretter både av gamle og unge og bikjer og hva det måtte være i tia fremover i den nye lekestua mi. Men jeg håper nå at noen finner veien ut i studio. Legger med et bilde fra en fotografering jeg fikk gjort før viruset gjorde sitt inntog i landet vårt. Ta kontakt på fotografgronlund@gmail.com eller ring meg på 92 22 42 00 for info og priser om du er klar for nye portretter osv. See you soon!Bilde fra siste shooten før lockdown!


Mobil: 92 22 42 00 (Send Opptatt! Send Opptatt! Send SMS eller mail til fotografgronlund@gmail.com, PM eller mail om jeg er opptatt og ikke svarer.

Følg meg på Insta: @fotografgronlund

159 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page