top of page

Lucita - første jobb i nytt studio

Prinsessa og matmor innviet studio

I går hadde jeg en fantastisk trivelig start i det nye studioet mitt her på Kongsberg da jeg fikk besøk av prinsesse Lucita og matmor Aase Elisabeth Bendigsten. Prinsessa er en liten "pølsehund" av typen Dachs som elsker å pynte seg med både krone og perler. Deilig å få en bekreftelse på at location med stor gratis parkeringsplass rett utenfor døra her på Moane funker som tenkt. Et par småting mangler fortsatt før alt er helt på stell men nå er jeg klar for å ta imot kunder.


Lille Lucita og matmor Aase Elisabeth trivdes godt i den nye hula mi. Som faktisk passer like godt til fotografering både av folk og dyr. Det er helt sikkert flere av dere enn Aase Elisabeth som ønsker seg bilde både av hunden og ikke minst sammen sammen med sin beste venn. Da er det bare å ta kontakt med meg for infor, priser og booking!Prinsesse Lucita takket forøvrig så mye for shooten med å legge igjen visittkortet sitt i form av et par lange "pølser" på gulvet. Sånn sett vedlig greit med flisgølv :) Kontaktinfo: fotografgronlund@gmail.com

Mobil: 92 22 42 00 (Send Opptatt! Send Opptatt! Send SMS eller mail til jorn.gronlund@gmail.com, PM eller mail om jeg er opptatt og ikke svarer.

Følg meg på Insta: @fotografgronlund


105 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Takk for den veldig interessante bloggen og de vakre bildene. Jeg ble virkelig knullet. Lykke til! Jeg anbefaler også at du leser alle tipsene om fotografering av dyreliv. Jeg er sikker på at du vil sette pris på det og bruke det i fremtiden https://fixthephoto.com/dog-photography.html

Like
bottom of page