top of page

Mitt første blogginnlegg!

Hallå folkens! Når en først kaster seg på nye ting så er'e vel greit å bare kjøre på å lage seg sin egen blogg også. Og om du gidder å følge meg å lese det jeg skriver så må du bare gi beng i skriveleifer og slang. For det blir'e garantert en god del av.Jeg veit at de fleste er skjønt enig om at ordene "Endelig fredag" og dermed hælj er det beste som finnes. Jeg for min del er mer enig med Petter Stordalen og hans " Jeg ELSKER mandager! Det finnes ikke no bedre her i verden enn å våkne en mandags morra å bare glede seg ekstra til at uka er igang!

Og for min del er det ekstra spennende nå med nytt prosjekt som handler om at jeg er iferd med å etablere meg med eget studio. Tenk det - EGET studio! Joda, jeg er dritnærvøs og kjempegira på samme tid. Jeg har vært en farandes fant gjennom hele livet hvor arbeidsplassen har vært der reportasjene skulle lages. Verdens beste jobb og har møtt så mange fantastiske mennesker og hørt vanvittig mange på gode og deprimerende historier! Men jaggu er'e greit å få sitt eget lille lekerom i hjembyen istedenfor å ha bilen som kontor og 50.000 km på veien hvert år.

Det blir dritkult med studio i den gamle spøkelseskroa på Moane. 70 kvadrat med 3,5 meter under taket. Supert for meg. Men som jeg sa - litt skremmende men en må jo bare trøkke til å håpe at det finnes noen i byen og distriktet som har lyst på litt andre type bilder enn hva de allerede etablerte fotografene i byen tilby. Så stay tuned - for updates! og ha en super fredag folkens! Å har'u lyst til å følge meg så hadde det vært hyggelig.

302 visninger4 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page