top of page

På tur for Her og Nå

Denne uka har jeg igjen vært på tur for ukepressen. Begynner å bli en stund siden sist da jeg de siste par åra heller har satset på å jobbe i nærområdet mitt. Jeg var forøvrig med å startet opp Her og Nå den gangen gamle Hjemmet Mortensen skulle etablere en konkurrent til Se og Hør. Vi blei hyra inn en gjeng frilansere og medarbeidere i forlaget for å lage nytt kjendisbla'. Og jaggu trur'u ikke at vi klarte det å bl' ble en suksess.

Tirsdag var jeg igjen på veien for bladet og satte nesa mot Trysil for å lage en sak på den tidligere landslagsløperen i langrenn, Anita Moen. Og jammen var det ikke deilig å komme seg litt ut på veien igjen. 600 kilometer og drøyt 8 timer i bilen.

Etter et veldig trivelig møte med ei fantastisk hyggelig dame ble retur'n fra fjellbygda en rimelig slitsom etappe. De første 10 mila i ei evindelig snøføyke etter en hel drøss vogntog. Null sikt og håpløst å komma seg forbi. Og etter Elverum var det stort sett sludd og regn frem til ankomst Kongsberg kl 22. Eneste lyspunktet på turen var all skravlinga med verdens triveligste journalist Carolina - som forøvrig alltid begynner å mase etter pølse i brød på nærmeste bensinstasjon og det allerede før hun får smekka igjen bildøra.


Gamle Grønlund var en smule sliten i øya etter å ha parkert dieselpurka hjemme. Men ettersom deadline var morran etter så var det bare å sette seg foran mac'n for å redigere det som var av bilder - og etter tre timer var jobben gjort og bildene sendt. Men når sant skal sies så var det deilig å kjenne litt på følelsen av å være bla'fyk for ukepressen igjen med milevis på veien og tight deadline!

Nesten så jeg savner det litt :)

177 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page