top of page

Lille "Gneldre" elsker snø!

Er det flere enn meg som så for seg at vår'n liksom var kommet for å bli... til tross for at det ikke var mer enn 29 februar? Snakk om å bli griselurt. Det å våkne til 25 cm snø på morran var tidenes nedtur for en som meg som synes snø skal komme ferdig måka - som regn! Her i huset er det kun EN som digger snø og denna lille gneldrebikja som lyder navnet Yatzy, har egentlig ikke stemmerett :)


Lyspunktet er at det er 1. mars og jeg er klar for nye tider. For første gang på 35 år skal jeg lissom forsøke meg som fotograf med eget studio. Gårsdagen gikk med til å rydde frem alt det gamle rælet jeg har liggende av studioutsyr som jeg har samlet opp gjennom åra og få det på plass i det nye lokalet. For jammen har jeg ikke samla opp en god del. Mye mer enn jeg var klar over. Og mer enn nok til å innrede et komplett studio. Her fikser vi alt fra portrett- og produktbilder, mote- og modellfotografering, beautyshots, bilder til sosiale medier, foto for bloggere og alt annet man måtte ønske.


Jeg kommer også til å tilby hundefotografering i studio. Det er like viktig å få et ordentlig godt bilde av bikja som av unger så hvorfor ikke ta den med for å få tatt et skikkelig portrettbilde av den?


Her er et bilde tatt i forbindelse med gårsdagens innflytting. Det tar litt tid både å flytte, organisere og finne ut hvordan man vil sette opp utstyr for å kunne utnytte plassen man har til rådighet best mulig. Bakgrunnsoppheng skal monteres, stativer og softbokser skal settes opp. Og spesielt morsomt er det å finne ut at man faktisk mangler noe vesentlig - nemlig strøm.... ikke ei eneste stikkontakt! Men nå er skjøteledninger på plass og alt under kontroll. Eneste som mangler nå er ruller med bakgrunnspapir. Så da blir det nok Oslotur og innkjøp i løpet av uka. Men nå er jeg oppe og går så nå er det bare å ta kontakt om du har behov for fotograf! Kontakt meg på jorn@gronlund.no eller 92 22 42 00 for info og priser Portrettfoto - Modellfoto - Beauty - Hund - Familiebilde - Mote Mat -

Bedriftsfoto - Blogg - Bryllup - Hund

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page