top of page

Litt om meg

JG_0021_4x4_LOW.jpg

Etter å ha besøkt enhver krik og krok i landet vårt "der ingen skulle tru at nokon kunne bu", møtt kjendiser og kongelige, gamle og unge, sterke og svake er det deilig å jobbe med fast location og eget studio hjemme i Kongsberg.

Deilig å være igang i hjembyen. Her kommer jeg til å satse på produktfotografering for byens industri og bedrifter, bedriftsportretter, modellshoots, glam og beautyshots og litt kulere råere portretter som vi gutta gjerne ønsker av oss selv. Ikke minst i forhold til det stadig økende behovet for litt ordentlige bilder til datingsider og sosiale medier.
Har du hund eller annet kjæledyr er du hjertelig velkommen for å få portrettbilde av f.eks bikja
.

Har jobbet som fotograf/journalist siden 83. Begynte som frilans i lokalavisa Laagendalsposten på Kongsberg. Først som fotograf, siden som fotoreporter. Jobbet der i flere år før jeg flyttet over til moderbedriften, den gang Drammens Tidende og Buskeruds Blad. Fortsatt som kombinert fotograf/skrivende. Vikarierte i flere perioder ved avisens lokalkontor på Kongsberg og siden også i sportsredaksjonen. Etterhvert gikk jeg over å fotografere på heltid og la penn og papir på hylla.

Siden begynnelsen av 90-tallet har jeg arbeidet for ukepressen som fotograf. Begynte i det små for Programbladet, og siden Allers. Bladet jeg fikk mitt første "ordentlige" coverfoto. Sissel Kyrkjebø giftet seg i Bergen med Eddi Skoller.

Siden har jeg jobbet en god del for Norsk Ukeblad Jeg vært innom Vi Menn og en periode arbeidet mye med "pikebildene" i bladet sammen med min gode venn og kollega Tor Lindseth som nå jobber for Se og Hør. Sammen med ham har jeg også jobbet mye for TV2 de første årene denne kanalens eksisterte. Vi leverte pressebilder til informasjonsavdelingen og bilder til programomtaler. Vi har også jobbet en god del for blant annet Hydro og Storebrand med bilder til årsberetninger og annet reklame og informasjonsmateriell.

I denne perioden var jeg også med på laget som kjørte i gang Her og Nå. En spennende, utfordrende og ikke minst lærerik prosess som også var med på å innføre digitalfotografiet i Hjemmet Mortensen - nå Egmont. Det å være med på fødselen av et blad  som dette var utrolig interessant. Det at bladet nå har blitt en suksess gjør det ennå morsommere.

Jeg var også med i en tidlig fase av prosjekteringen av Hjemmet Mortensens blad, «Kamille» og «Ute og Inne».

Jobbet i over 15 år som fast frilanser for Norges største familieblad, ukebladet Hjemmet. 

I tillegg til ukebladjobbingen har jeg de siste årene også arbeidet med en del reklamefotografering både lokalt og eksternt. Jeg har opp gjennom de siste årene også vært fast bidragsyter til informasjonsavdelingen i Kongsberg Gruppen ASA noe som har gitt et meg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe på den andre siden av bordet i forhold til ulvene i dagspressen.

bottom of page